Popis od naší česnekové rodinky
Michal Ch. (amatérský kuchař, preferuje asijskou kuchyni)
"Na candáta jsem použil směs na ryby s medvědím česnekem. Vzhledem k tomu, že směs už obsahuje sůl, s filátkem jsem nedělal nic jiného, než že jsem stranu bez kůže posypal směsí a zabalil do strečové folie. Cca po hodině v lednici jsem filátko vybalil z potravinové folie a opekl na pánvi na másle. Ryba byla neskutečně chutná, krásně v mase vynikala chuť medvědího česneku. Určitě si směs umím představit i v marinádě na kterékoliv jiné maso například na grilovačku, za mě 10/10 :-)."
Popis od výrobce
Složení: mořská sůl max. 55%, kmín drcený, cukr třtinový, česnek, medvědí česnek max. 1,8%, petržel, zázvor
Kuchyňské použití: Doporučujeme na ryby na grilu nebo rožni, pečená a grilovaná masa. Na dochucení grilované zeleniny Používá se v tradiční české kuchyni. Vyvážená směs s mořskou solí.
Recepty
Stále nevíš co z medvědího česneku uvařit? Pro inspiraci Jirka Knobloch přichystal pár receptů z medvědího česneku. Klikni ZDE a mrkni na ty dobroty. Máš tajný recept o který se chceš podělit? Napiš nám, rádi ho s tvým jménem zveřejníme.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.