Pesto z medvědího česneku 170 g
Ručně a šetrně vyráběné pesto z medvědího česneku je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.
Popis od naší česnekové rodinky
Péťa L. (amatérská kuchařka, preferuje vegetariánskou kuchyni)
Popisek za nás připravujeme. Ještě musíme chvíli vařit a zkoušet. Ale už si jsme jistí, že tohle můžeme doporučit.
Popis od výrobce
Pesto z medvědího česneku můžeme použít klasicky do těstovin, nicméně najde uplatnění třeba do polévek, salátů, nádivek nebo k potření rozpečeného pečiva nebo třeba k sýru či klobásce… Velkou delikatesou je kombinace s pstruhem, a když není pstruh tak třeba na plátek drůbežího nebo vepřového masa.
Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.
Etiketa:
Pesto z medvědího česneku se slunečnicovými semeny — dochucovací pasta k přímé konzumaci.
Složení: extra panenský olivový olej, medvědí česnek min 27%, slunečnicový olej, slunečnicové semeno min. 15%, umeocet, citronová 100% šťáva. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.
Recepty
Stále nevíš co z medvědího česneku uvařit? Pro inspiraci Jirka Knobloch přichystal pár receptů z medvědího česneku. Klikni ZDE a mrkni na ty dobroty. Máš tajný recept o který se chceš podělit? Napiš nám, rádi ho s tvým jménem zveřejníme.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.