Popis od naší česnekové rodinky
Péťa L. (amatérská kuchařka, preferuje vegetariánskou kuchyni)
Popisek za nás připravujeme. Ještě musíme chvíli vařit a zkoušet. Ale už si jsme jistí, že tohle můžeme doporučit.
Popis od výrobce
Kuchyňské použití: Medvědí česnek se používá za studena, protože tepelnou úpravou rychle ztrácí chuť i vůně. Je výborný do pomazánek, bylinkových másel nebo na sýry. Skvělý v tradiční české kuchyni. Nejlepší je dávat jej již do hotového jídla. Vařením nebo pečením ztrácí svou výtečnou chuť.
Recepty
Stále nevíš co z medvědího česneku uvařit? Pro inspiraci Jirka Knobloch přichystal pár receptů z medvědího česneku. Klikni ZDE a mrkni na ty dobroty. Máš tajný recept o který se chceš podělit? Napiš nám, rádi ho s tvým jménem zveřejníme.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.