Česnekový olej 250/500 ml
Na výrobu tohoto oleje se používá slunečnicový za studena lisovaný, nerafinovaný, nefiltrovaný, pouze přirozeně sedimentovaný olej té nejvyšší kvality.
Česnekový olej je skvělý na dochucování těstovin, omáček a marinád. Je vyrobený z kvalitního slunečnicového oleje.
Česnekový olej od Natural Products
Vlastnosti a výhody: Na výrobu tohoto oleje se používá slunečnicový za studena lisovaný, nerafinovaný, nefiltrovaný, pouze přirozeně sedimentovaný olej té nejvyšší kvality vyrobený z loupaného slunečnicového semínka. Dále je při výrobě použitý sušený mletý česnek. Ochucené oleje jsou vyráběny metodou výluhu dané suroviny v za studena lisovaném slunečnicovém oleji a jsou určeny pro kuchyňské využití. Složení: slunečnicový
Použití: Tento olej je vynikající pro dochucování těstovin, marinád, omáček, k masu, příloh k masovým pokrmům, na zeleninové saláty a tousty.
Popis od naší česnekové rodinky
Péťa L. (amatérská kuchařka, preferuje vegetariánskou kuchyni)
"Tento česnekový olej byl prvním česnekovým olejem, který jsem kdy vyzkoušela. Hezky voněl a použila jsem ho všude snad jen kromě palačinek :-). Česnek je cítit velmi jemně, spíš bych řekla, že převažuje víc vůně česneku než samotná česneková chuť. Člověk, který bude chtít jemně ochutit salát, aby měl nádech česneku, bude jistě spokojen. Kdo chce výraznější česnekovou chuť, měl by spíš sáhnout po jiné alternativě nebo zkusit třeba nějaké z našich pest, česnekových marinád nebo i uzený česnek."
Popis od výrobce
Je vyrobený z řepky.
Dále je při výrobě použitý sušený mletý česnek. Tento olej je vynikající pro dochucování těstovin, marinád, omáček, k masu, příloh k masovým pokrmům, na zeleninové saláty a tousty… Ochucené oleje jsou vyráběny metodou výluhu dané suroviny v za studena lisovaném slunečnicovém oleji a jsou určeny pro kuchyňské využití.
Nutriční hodnoty ve 100ml produktu:
Energetická hodnota 3470kJ / 834kcal, bílkoviny 0g, sacharidy 0g, tuky 99.8g - z toho nasycené mastné kyseliny 9g, sůl 0g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.