Česneková pasta s BAZALKOU 250 g
Česneková pasta z moravského česneku s bazalkou.
Popis od naší česnekové rodinky
Yveta F.Ž. (profesionální kuchařka, preferuje českou kuchyni)
"Tahle pasta je vážně super! Použila jsem ji už na kuře pappadew, přírodní vepřový plátek i na pečená jelení žebra a vepřovou krkovičku ve výpeku z portského vína. Je fakt boží!"
Ivana Z. (amatérská kuchařka, převážně česká kuchyně)
"Použila jsem ji na pizzu a bylo výborné. Datum spotřeby u těchto výrobků není třeba brát moc vážně. Lepší je spolehnout na svůj nos, oči a chuťové buňky:)."
Popis od výrobce
Česneková pasta Moravia Garlic s nízkým obsahem soli skvěle nahradí čerstvý česnek. Vyrábíme ji výhradně z českých odrůd česneku pěstovaných v České republice. Výborně se hodí k nakládání masa, do polévek, bramboráku a v podstatě všude tam, kde se používá čerstvý česnek.
Snadné použití, žádné loupání česneku. Po otevření skladujte v lednici.
Složení: 93% česnek, 5% sůl, 2% bazalka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.