Česneková ochucovací směs GARLIC VEGI 125 g
GARLIC VEGI bez glutamanu sodného se používá do studených pokrmů bez vaření, do pomazánek a salátů, v teplé kuchyni do polévek, omáček, těstovin a na dušení masa a zeleniny. Výtečná je na úpravu všech druhů ryb.
Česnekový dárek ke každé objednávce
SKLADEM je za 2 dny u vás
Jedno poštovné za česnek z desítek českých farem
Popis od naší česnekové rodinky
Popisky Jirkovi pomáhají dělat kuchaři milující česnek. Proto u nás najdete nejen strohé popisky od dodavatele, ale reálné použití a doporučení od profesionálních a amatérských kuchařů.
Péťa L. (amatérská kuchařka, preferuje vegetariánskou kuchyni)
Popisek pro vás připravujeme. Ještě musíme chvíli vařit a zkoušet. Ale už si jsme jistí, že tohle můžeme doporučit.
Popis od výrobce
SLOŽENÍ: mořská a vakuová sůl (NaCl max. 40 %), zelenina (česnek 25 %, cibule 13 %, petržel nať 4 %), dextróza, škrob deproteinovaný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.