Český černý česnek extrakt 50 ml
Česnek podporuje normální činnost cévní soustavy, normální činnost srdce - hladinu krevních lipidů a cholesterolu. Antioxidant, který pomáhá přirozené obranyschopnosti a imunitnímu systému.
Popis od naší česnekové rodinky
Péťa L. (amatérská kuchařka, preferuje vegetariánskou kuchyni)
Popisek pro vás připravujeme. Ještě musíme chvíli vařit a zkoušet. Ale už si jsme jistí, že tohle můžeme doporučit.
Popis od výrobce
Česnek podporuje normální činnost cévní soustavy, normální činnost srdce - hladinu krevních lipidů a cholesterolu. Antioxidant, který pomáhá přirozené obranyschopnosti a imunitnímu systému.
Doporučená denní dávka je 20 kapek 2x denně – celkem 40 kapek (2ml). Dávkování je možno zvýšit až na 20 kapek 3x denně. Kapky můžete užívat přímo na lžičku nebo je rozmíchejte ve sklenici vody, ovocné šťávy nebo studeného čaje a ihned vypijte.
Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v chladu (do 8 °C) a spotřebujte během 3 měsíců. Případný zákal není na závadu.
Složení: Glycerol (extrakční činidlo), purifikovaná voda, extrakt z fermentovaných stroužků česneku setého (Allium Sativum) 2400 mg∗.
∗ Obsah v denní dávce (40 kapek / 2 ml)
CO JE ČERNÝ ČESNEK? – „FERMENTOVANÝ“ ZÁZRAK
Náš černý česnek vyrábíme výhradně z českého česneku vypěstovaného v České republice našimi zemědělci. Černý česnek je běžný bílý česnek, který prošel dlouhodobým, pečlivě řízeným procesem teploty, vlhkosti a času ve speciálním zařízení. Jedinečná barva, chuť a struktura našeho produktu je docílena bez chemie, konzervantů a jakýchkoliv přísad. Pro jeho vlastnosti je zařazen mezi superpotraviny jejichž nutriční přínos je mimořádný.
Proces výroby má své kořeny na Dálném Východě, kde byl česnek skladován v hliněných nádobách při slabě zvýšené teplotě (kolem 50°C) a vysoké vlhkosti po dobu několika měsíců. Výsledek je těžko očekávatelný – černé, měkké stroužky, které ztratily svou typickou ostrou chuť (a částečně i vůni) a namísto toho Vás čeká nasládlé a kořeněné potěšení chuťových buněk. Takzvaná “fermentace” ve skutečnosti není fermentací, která vyžaduje přidání dalších surovin, jako sůl a/nebo voda, ale spíše slabou aplikací tzv. Maillardovy reakce, kterou znáte především z procesu grilování, kdy “cukry” při zahřátí změní svou barvu na tmavě hnědou – barvu grilované potraviny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.